Aug 31, 2016

Merdeka!

apa buat pada cuti hari merdeka?
gi tgk perbarisan? tak...
gi tengok bunga api? tak jugak..
kami menjalankan misi pencarian diskaun sempena merdeka hihihi

tapi kita sepatutnya serapkan kepada anak2 pengertian merdeka dan memerdekakan pemikiran serta gaya hidup supaya mengikut landasan islam..
itu yg terbaik..

tapi mama pandai cakap je..buatnya idak hihihi jgn ikut ye kome

so apa yg kami dapat hari ini? ini dia

 
senyum bila dah dapat..puas beratur panjang



Aug 30, 2016

Aktiviti Merdeka

Kejiranan ivory bandar saujana putra buat aktiviti sempena bulan kemerdekaan. Kami sekeluarga join berkayak...anak2 enjoy..tapi mama gimik je..fobia air huhuhu






Aug 1, 2016

Hepi Birthday Meema

Hepi Birthday Meema sayang..
mama doakan meema diberi kesihatan yang baik..jadi anak yang baik..pandai..bijak..solehah..
 
alhamdulillah meema dah setahun pada 29 Julai 2016..kejap je rasa..mama sayang sangat2 pada meema ni huhu jeles pulak yg lain kang..alhamdulillah Allah makbulkan doa mama utk dpt sorang lagi gegirl hihi kejap je dah besar..membesarkan meema lain dari yg lain..ada beza skit dari abang2 dan kakaknya
be a good girl..mama papa abang kakak achik abg adik saaaayang meema sangat2..muah!

kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi...