May 23, 2016

Fatnin Hameema

 
My Baby Girl Fatnin Hameema
lagi seminggu umurnya 10 bulan
mama,papa,abang,kakak,achik dan abg adik saaaayang meema 
Fatnin = bijak, Hameema = kawan yang setia
:)

May 14, 2016

Sukaneka Tadika ABS Adik


adik tadika 6tahun..first time kami gi tengok dia sukaneka..sebelum ni kan dia tak pernah gi sekolah..duk lepak dengan papanya kat rumah ajer..adik sungguh enjoy..seronok sangat dia sbb kami semua datang support..


gmbar tak banyak..kami ambik video yang banyak hihihi




kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi...