Mar 20, 2011

Restoran Warisan

masa kami pergi TBR cuti sekolah hari tu..masa nak balik kami gi lunch kat Kuala Pilah..sajer la nak rasa masakan negori.. ni address restoran tu http://www.restoranwarisan.com/


 menu yang kami pilih ialah..daging salai masak lomak.. keli berlado.. daun kayu masak tempoyak.. sup ekor.. raso dio mmg sodap.. walaupun pedas tapi fuh..masih teringat2 lagi kesedapannyo..hehehe
 
tapi hajat nak rasa minuman special 'janda pulang' tak tertunai..air tu dah abih plak aritu..tak dapat la nak rasa macamana rasa air janda pulang yg glamer tu..ntah macamanala rupanya..

Mar 15, 2011

Tiara Beach Resort, PD

Tarikh : 13-14 Mac 2011
kami bercuti di sini 2hari 1 malam ajer..tak bleh lama2..takder org jaga opis..hehe..papa pun terpaksa tak pergi majlis AKC dia..nak buat camner dah booking awal..ok jugak la tempat ni..sesuai utk berehat seisi keluarga..apartment dia pun ok..cukup selesa..kami bawak mak,abah dan asyu sekali..

Mar 1, 2011

Afif Adha 3 Bulan

mari kita layanz gambar baby afif..sekarang ni dah 3 bulan 2 minggu ++


 
dah lama takder budak kecik dlm rumah..skang ni asyik ngulit dia ajer kerjanyer..si abg2 dan kakak nya pun asyik nak kiss pipi adik ajer..seronok betul dpt adik..
aritu si fatin cakap "mama,kakak nak adik lagi..nak baby girl pulak..boleh tak mama?"
akak kata "ha,nak adik lagi!"
sekali dengar adli ckp pulak "takmo..takmo..abg dah bnyk adik dah..udah ler tu..ramai sgt nanti rumah bersepah.."
hahahahaha..adli takmo dah..hehehe

kali pertama menjejak kan kaki ke Damai Laut Lumut ni walaupun dulu belajar di Uitm Sri Manjung dan every two week tu mesti gi...